Työ muuttuu ja digitalisoituu, ja sen mahdollistamiseksi vaaditaan valtavasti uutta osaamista, työskentelytapoja ja teknologiaa. Mihin suuntaan IT-tuen tarve muuttuu ja miltä IT-tukipalvelut näyttävät tulevaisuudessa?

IT-työn tulevaisuus -podcast-sarjan yhdeksännessä jaksossa on vieraana Tieto Oyj:n  Head of Business Ville Immonen. Podcastin isäntänä toimii Proservian Veli-Matti Viitanen.

IT-tuen tarve kasvaa, mutta muoto muuttuu

Uudet teknologiat pitävät huolen siitä, että IT-tukea tarvitaan tulevaisuudessa yhä enemmän. Pelkkä sopivien IT-laitteiden ylläpitäminen ei enää riitä, vaan IT-tukipalveluiden on lähestyttävä työtä loppukäyttäjän kokemuksen näkökulmasta. Miten IT-tuessa voidaan ennakoida loppukäyttäjien tarpeita ja tarttua haasteisiin jo ennen niiden ilmenemistä?

IT-organisaatioilta vaaditaan yhä aktiivisempaa otetta, jotta digitalisaatiosta saadaan kaikki hyöty irti. Mitä muuta IT pystyy mahdollistamaan tietotyöläisten arjessa kuin toimivan läppärin?

Puolen tunnin podcast tarjoaa vastauksen mm. näihin kysymyksiin:

  • Miten bisnes saadaan mukaan IT-tukipalveluiden suunnitteluun?
  • Miten joustava työskentely ajan ja paikan suhteen vaikuttaa IT-tukipalveluiden työtapoihin ja -kulttuuriin?
  • Mitkä ovat tulevaisuudessa yritysten suurimmat IT-loppukäyttäjätukeen liittyvät haasteet?
  • Entä mikä on IT-tukipalveluiden toimivuuden tärkein mittari?

Kuuntele podcast tästä:

Palautetta, ideoita? Kommentoi ja kerro mielipiteesi twiittaamalla meille: @ManpowerGroupFI

Muista seurata IT-työn tulevaisuus -podcastia SoundCloudissa ja iTunesissa! Näin kuulet uudet jaksot ensimmäisten joukossa.

Miltä näyttää tietotyön tulevaisuus? Uunituore #Tietotyö2018-trendiraportti selvittää, mitä digitalisoituva työelämä vaatii IT-osastolta ja koko työkulttuurilta. Kurkista #Tietotyö2018-raporttiimme tästä:

Lataa #Tietotyö2018-raportti tästä


Daniel Hietala | Business Unit Director, Proservia

Daniel Hietala | Business Unit Director, Proservia

Keskustellaan somessa:

Tilaa sisällöt sähköpostiisi!

Täytä sähköpostiosoitteesi oheiseen lomakkeeseen - saat artikkelit ja muut hyödylliset sisällöt niiden ilmestyttyä suoraan sähköpostiisi!

Toivomme, että saat tietopankistamme eväitä omassa työssäsi kehittymiseen ja menestymiseen. Voit tietenkin halutessasi lopettaa tilauksen milloin vain, yhdellä klikkauksella.

Mukavia ja oivaltavia lukuhetkiä.