Työnantajan tietopankki / oppaat

Vastuullisen sopeuttamisen opas

Muutoksen johtaminen ja muutoksessa navigointi  Haluamme tällä oppaalla nostaa esille eri sidosryhmien tulokulmat kaikkia koskettavaan aiheeseen: muutoksessa navigoimiseen. Opas käsittelee ...

Empatiataidot työelämässä

Empaattisen työkulttuurin aika on nyt Tämä opas johdattaa sinut uuden ajan alkuun. Työn muutos kiihtyy, ja muutosvaiheissa kyky ymmärtää toisten ihmisten asemaa ja tunteita korostuu. Empatiakykyyn ...

Lataa muistilista outplacement-palvelun käyttöönottoon

Muistilista: 5 kysymystä pohdittavaksi ennen outplacement-palvelun käyttöönottoa Muistilistaan olemme koonneet asiat, jotka on hyvä miettiä etukäteen valmiiksi ennen tukitoimien käynnistämistä.

Takaisin töihin -muistilista

Lataa muistilista turvallisesta töihin paluusta Muistilistaan olemme koonneet asiat, jotka on hyvä miettiä etukäteen valmiiksi, kun etätöistä palataan takaisin työpaikoille.

Arviointipalveluiden muistilista

Lataa arviointipalveluiden muistilista! Tähän muistilistaan olemme koonneet vinkkimme siihen, miten voit toteuttaa hyvän arvioinnin ja lopputuloksena palkata oikean henkilön organisaatioosi. 

Lataa opas: Näin teet hyvän työpaikkailmoituksen

Houkuttele hakijat kohdennetulla työpaikkailmoituksella Työpaikkailmoituksen tärkein tavoite on houkutella toivotut henkilöt hakijoiksi. Tänä päivänä perinteinen työpaikkailmoitus ei välttämättä enää ...

Lataa haastattelun muistilista: Taloushallinnon asiantuntija

Haluatko rekrytoida hyvän taloushallinnon asiantuntijan? 

Lataa haastattelun muistilista: Myynnin esimies

Haluatko rekrytoida hyvän projektipäällikön? 

Lataa haastattelun muistilista: Projektipäällikkö

Haluatko rekrytoida hyvän projektipäällikön? 

Tilaa sisällöt sähköpostiisi!

Täytä sähköpostiosoitteesi oheiseen lomakkeeseen - saat artikkelit ja muut hyödylliset sisällöt niiden ilmestyttyä suoraan sähköpostiisi!

Toivomme, että saat tietopankistamme eväitä omassa työssäsi kehittymiseen ja menestymiseen. Voit tietenkin halutessasi lopettaa tilauksen milloin vain, yhdellä klikkauksella.

Mukavia ja oivaltavia lukuhetkiä.