Millaisia uusia työelämätaitoja nykypäivän tietotyöläisiltä vaaditaan? Entä miten IT:n rooli tietotyön mahdollistajana on muuttunut ja miten tulee vielä muuttumaan? Ja miltä näyttää IT-tukipalveluiden tulevaisuus?

IT-työn tulevaisuus -podcast-sarjan yhdeksännessä jaksossa käsittelyssä on Proservian julkaisema #Tietotyö2018-trendiraportti. Podcastin isäntänä toimii Proservian Veli-Matti Viitanen, keskustelukumppaneina kollegansa Daniel Hietala ja Tomi Peltonen.

Vuodenvaihteessa päivänvalon nähnyt #Tietotyö2018-trendiraportti tarjoaa runsaasti eturivin asiantuntijoiden näkemyksiä alan kehityksestä. Podcastissa sukelletaan Veli-Matin johdolla sitaattien taakse. Mitä tämä kaikki merkitsee? Mitä nyt täytyy tehdä pysyäkseen kehityksen etujoukoissa? Kenelle vastuu muutoksen johtamisesta kuuluu?

Podcastissa vastataan mm. näihin kysymyksiin:

  • Mikä digiosaaminen on kaikkein tärkeintä? Miten organisaatioiden pitäisi digiosaamisen kehittämistä tukea?
  • Miten IT kykenee jatkossa parhaiten tukemaan tietotyön tehokkuuden kehittymistä?
  • Tukipalveluiden ulkoistaminen ja palveluiden ostaminen on kasvava trendi. Miksi, ja miten se muuttaa arkea? Tai mitä se vaatii alan palveluntarjoajilta?

Jos haluat puolen tunnin pikakatsauksen siihen, mitä tietotyöstä ja IT-tukipalveluiden kehityksestä täytyy tietää juuri nyt, kuuntele podcast-jakso:

Palautetta, ideoita? Kommentoi ja kerro mielipiteesi twiittaamalla meille: @ManpowerGroupFI
Muista seurata IT-työn tulevaisuus -podcastia SoundCloudissa ja iTunesissa! Näin kuulet uudet jaksot ensimmäisten joukossa.

Miltä näyttää tietotyön tulevaisuus? Miten se vaikuttaa IT:n johtamiseen? Mitä mieltä Suomen kovimmat modernin työn asiantuntijat ovat tietotyön lähitulevaisuudesta? Tyydytä tiedonnälkäsi kurkistamalla uunituoreeseen #Tietotyö2018-raporttiimme. Voit ladata sen tästä:

Lataa #Tietotyö2018-raportti tästä


Mika Wilén | Director, Marketing and Communications

Mika Wilén | Director, Marketing and Communications

Keskustellaan somessa:

Tilaa sisällöt sähköpostiisi!

Täytä sähköpostiosoitteesi oheiseen lomakkeeseen - saat artikkelit ja muut hyödylliset sisällöt niiden ilmestyttyä suoraan sähköpostiisi!

Toivomme, että saat tietopankistamme eväitä omassa työssäsi kehittymiseen ja menestymiseen. Voit tietenkin halutessasi lopettaa tilauksen milloin vain, yhdellä klikkauksella.

Mukavia ja oivaltavia lukuhetkiä.