Miten onnistutaan houkuttelemaan IT-alan huipputekijät ja miten heistä pidetään kiinni? Miten luodaan timanttinen työnantajamaine ja ennen kaikkea saadaan se ylläpidettyä alati muuttuvassa IT-kentässä?

IT-työn tulevaisuus -podcast-sarjan neljännessä jaksossa on vieraana Vincit Oy:n henkilöstöjohtaja Johanna Pystynen. Podcastin isäntänä toimii Experis IT:n Juha Mäkelä. Suomen ehkä halutuimman IT-työnantajan, Vincitin, rekrytoinneista vastaava Pystynen paljastaa podcastissa Vincitin keinot napata parhaat tekijät.

Itsensä johtaminen sitouttaa myös yritykseen

Pystynen kertoo podcastissa itsensä johtamisen tärkeydestä, siihen kannustamisesta ja sellaisen työympäristön rakentamisesta, jossa työntekijällä on vapaus löytää juuri häntä inspiroivat projektit.

Vincitillä johtaminen poikkeaa totutusta. Sen sijaan, että johto arvioisi, mitä työntekijät haluavat ja tarvitsevat, työntekijät itse valitsevat ne asiat, missä haluavat kehittyä työssään ja sen ohella – oma hyvinvointi, osaaminen, asiantuntijuuden edistäminen tai urasuunnittelu. Mikä on tämä Vincitin johtaminen palveluna -malli, ja miten se toimii käytännössä?

Uunituoreesta podcastista saat vinkit myös näihin:

  1. Miksi Vincitillä uskotaan jopa rajuun avoimuuteen?
  2. Miten Vincit tukee työntekijöidensä itsensä johtamista?
  3. Mitä on Pystysen luotsaama moderni HR?

Podcastissa selviää myös, miksi Vincitin suosituin työntekijöille suunnattu “palvelu” on taaperon unikoulu! Kuuntele podcast tästä:

 

Palautetta, ideoita? Kommentoi ja kerro mielipiteesi twiittaamalla meille: @ManpowerGroupFI

Muista seurata IT-työn tulevaisuus -podcastia SoundCloudissa ja iTunesissa! Näin kuulet uudet jaksot ensimmäisten joukossa. Voit myös tilata itsellesi sähköposti-ilmoituksen uusista jaksoista – kaikki vaihtoehdot löytyvät täältä.

 

Haastaako IT-osaamisen hankinta? Koodarille hommia - Johtajan pelastuspakkaus IT-osaamisen hankintaan -oppaamme auttaa sinua löytämään sopivimmat tavat IT-resursoinnin haasteiden ratkaisemiseen sekä valitsemaan parhaan mahdollisen kumppanin avuksesi. Lataa täältä:

Koodarille hommia_opas_johtajalle


Mika Wilén | Director, Marketing and Communications

Mika Wilén | Director, Marketing and Communications

Keskustellaan somessa:

Tilaa sisällöt sähköpostiisi!

Täytä sähköpostiosoitteesi oheiseen lomakkeeseen - saat artikkelit ja muut hyödylliset sisällöt niiden ilmestyttyä suoraan sähköpostiisi!

Toivomme, että saat tietopankistamme eväitä omassa työssäsi kehittymiseen ja menestymiseen. Voit tietenkin halutessasi lopettaa tilauksen milloin vain, yhdellä klikkauksella.

Mukavia ja oivaltavia lukuhetkiä.