Digiosaajien puute uhkaa kansantaloutta, uutisoi Ylen uutiset hiljattain. Tekijöitä puuttuu jo nyt tuhansittain. Asiantuntijoiden arvioiden mukaan vaje voi kasvaa vuosikymmenessä jopa 50 000:een.

Hyvä johtaminen ratkaisee paljon, mutta onko siitä apua IT-alan osaajapulasta selviytymiseen? Miten hyvällä johtamisella saadaan sitoutettua IT-alan huippuosaajat, ja miten työnantajamielikuvalla houkutellaan parhaat tekijät? Hyvän IT-alan johtajan on hallittava niin pehmeät arvot, substanssiosaaminen kuin bisnes!

Podcastissa pureudutaan hyvään ja huonoon johtamiseen

IT-työn tulevaisuus -podcast-sarjan kolmannessa jaksossa on vieraana Leadelight Oy:n ja Duunitorin Aki Ahlroth. Podcastin isäntänä toimii Experis IT:n Juha Mäkelä.

Uunituoreesta podcastista saat vinkit näihin IT-alan johtamisen ja rekrytoinnin kipupisteisiin:

  1. Mikä on johtajan vastuu hyvien tekijöiden saamisessa?
  2. Mikä merkitys on työnantajan arvolupauksella rekrytilanteessa?
  3. Miten pidetään kiinni osaavista tekijöistä?
  4. Miten toisaalta johtajia pitäisi rekrytoida?

Työelämäkehittämisen sekatyömieheksi itseään kutsuva Ahlroth korostaa podcastissa ihmisjohtajuutta, yrityksen muutosvalmiutta ja yrityksen aitoutta parhaiden tekijöiden koukuttamisessa. Miksi ja miten? Kuuntele podcast:

Palautetta, ideoita? Kommentoi ja kerro mielipiteesi twiittaamalla meille: @ManpowerGroupFI

Muista seurata IT-työn tulevaisuus -podcastia SoundCloudissa ja iTunesissa! Näin kuulet uudet jaksot ensimmäisten joukossa. Voit myös tilata itsellesi sähköposti-ilmoituksen uusista jaksoista – kaikki vaihtoehdot löytyvät täältä.

 

Haastaako IT-osaamisen hankinta? Koodarille hommia - Johtajan pelastuspakkaus IT-osaamisen hankintaan -oppaamme auttaa sinua löytämään sopivimmat tavat IT-resursoinnin haasteiden ratkaisemiseen sekä valitsemaan parhaan mahdollisen kumppanin avuksesi. Lataa täältä:

Koodarille hommia_opas_johtajalle

 


Mika Wilén | Director, Marketing and Communications

Mika Wilén | Director, Marketing and Communications

Keskustellaan somessa:

Tilaa sisällöt sähköpostiisi!

Täytä sähköpostiosoitteesi oheiseen lomakkeeseen - saat artikkelit ja muut hyödylliset sisällöt niiden ilmestyttyä suoraan sähköpostiisi!

Toivomme, että saat tietopankistamme eväitä omassa työssäsi kehittymiseen ja menestymiseen. Voit tietenkin halutessasi lopettaa tilauksen milloin vain, yhdellä klikkauksella.

Mukavia ja oivaltavia lukuhetkiä.