Miten napata ne parhaat osaajat? Millaisella työpaikkailmoituksella saadaan ne parhaat hakijat kiinnostumaan juuri sinun tarjoamastasi työpaikasta? Lataa työpaikkailmoituksen malli ja ohjeet houkuttelevan työpaikkailmoituksen laatimiseen. 

Monilla toimialoilla on krooninen hakijapula ja kiristyvä kilpailu osaajista. Työpaikkailmoituksen tehtävä on herättää hakijoiden kiinnostus ja innostaa heitä hakemaan työpaikkaa. Hyvä työpaikkailmoitus luo samalla myös positiivista työnantajamielikuvaa. Rekrytointimarkkinoinnin vinkkejä voit lukea lisää täältä.

Hyvä muistisääntö on, että työnhakijakeskeinen, konkreettinen ja totuudenmukainen työpaikkailmoitus vetää. Mutta mitä muuta pitää muistaa? Entä millaiset tiedot kiinnostavat hakijaa eniten?

Lataa houkuttelevan työpaikkailmoituksen malli

Lataa ManpowerGroupin uusi opas, jossa kerrotaan, miten hyvä työpaikkailmoitus tehdään ja miten se kohdennetaan.

Oppaassa mukana on myös näppärä hyvän työpaikkailmoituksen malli. Voit käyttää sitä helposti omissa hakuprosesseissasi.

New call-to-action

 

 

 


Manpower

Manpower

Keskustellaan somessa:

Tilaa sisällöt sähköpostiisi!

Täytä sähköpostiosoitteesi oheiseen lomakkeeseen - saat artikkelit ja muut hyödylliset sisällöt niiden ilmestyttyä suoraan sähköpostiisi!

Toivomme, että saat tietopankistamme eväitä omassa työssäsi kehittymiseen ja menestymiseen. Voit tietenkin halutessasi lopettaa tilauksen milloin vain, yhdellä klikkauksella.

Mukavia ja oivaltavia lukuhetkiä.