Työ muuttuu ja digitalisoituu, ja vaatimukset uudelle osaamiselle ja teknologialle ovat jatkuvia. IT-yhtiöt mahdollistavat kehitystä auttamalla organisaatioita digitalisoimaan omaa liiketoimintaansa. Miten muutos tehdään ja millä metodeilla?

IT-työn tulevaisuus -podcast-sarjan seitsemännessä jaksossa on vieraana Enfo Oy:n Development Director Minna Nousiainen. Podcastin isäntänä toimii Proservian Daniel Hietala. Podcastissa pureudutaan siihen, mitä IT-taloilta vaaditaan nyt ja tulevaisuudessa ja miten asiakas johdetaan digitaalisen muutoksen läpi.

IT-palveluiden tulisi mahdollistaa tuleva, ei vain ylläpitää vanha

Digitaaliseen muutoksen haasteisiin kuuluvat toki nykyaikaiset ja toimivat ohjelmistot, mutta myös epävarmuuden sietäminen. Kukaan ei voi ennustaa tarkasti tulevaisuuteen, joten tärkeää on tahtotila ja luottamus kumppaneihin. Podcastissa pohditaan, mistä pitäisi lähteä liikkeelle, kun asiakas lähestyy IT-taloa ja toivoo “digitaalista muutosta” – mihin asiakkaan tulee varautua?

Nykypäivänä asiakas kaipaakin kokonaisuuden hallintaa, jossa ylläpidetään vanhoja prosesseja ja viedään samalla toiminnot uuteen maailmaan. Enfon kaltaiset IT-talot kuljettavat asiakkaan turvallisesti ja varmasti muutoksen läpi.

Kuuntele podcast ja Minnan terävät huomiot IT:n tulevaisuudesta:

  • Millaisessa ympäristössä ja millaisen IT-tuen kanssa tulevaisuuden tietotyöläinen tulee toimimaan?
  • Mitä on proaktiivinen IT-tuki ja miksi IT:n tulisi olla proaktiivinen?
  • Tarvitaanko IT-tuessa enää tulevaisuudessa ihmistä, vai hoitaako botti jatkossa tukipalvelun paremmin, nopeammin ja halvemmalla?

Jakson lopussa pohditaan myös käyttäjän vaatimuksia tulevaisuuden IT-palveluille. Mitä ne ovat ja miten ne saavutetaan? Kuuntele podcast, niin tiedät!

Palautetta, ideoita? Kommentoi ja kerro mielipiteesi twiittaamalla meille: @ManpowerGroupFI

Muista seurata IT-työn tulevaisuus -podcastia SoundCloudissa ja iTunesissa! Näin kuulet uudet jaksot ensimmäisten joukossa. Voit myös tilata itsellesi sähköposti-ilmoituksen uusista jaksoista – kaikki vaihtoehdot löytyvät täältä:

New Call-to-action


Mika Wilén | Director, Marketing and Communications

Mika Wilén | Director, Marketing and Communications

Keskustellaan somessa:

Tilaa sisällöt sähköpostiisi!

Täytä sähköpostiosoitteesi oheiseen lomakkeeseen - saat artikkelit ja muut hyödylliset sisällöt niiden ilmestyttyä suoraan sähköpostiisi!

Toivomme, että saat tietopankistamme eväitä omassa työssäsi kehittymiseen ja menestymiseen. Voit tietenkin halutessasi lopettaa tilauksen milloin vain, yhdellä klikkauksella.

Mukavia ja oivaltavia lukuhetkiä.