Mihin suuntaan IT-tukipalvelut kehittyvät seuraavien vuosien aikana? Mikä muuttuu ja mikä pysyy ennallaan? Kun IoT ja keinoäly uivat huomaamatta osaksi arkeamme, mitä se tarkoittaa IT-tukipalveluissa?

IT-työn tulevaisuus -podcast-sarjan seitsemännessä jaksossa aiheena on IT-tukipalveluiden tulevaisuus ja vieraana Metsä Groupin Service Owner Ilkka Hämäläinen. Podcastin isäntänä toimii Proservian Veli-Matti Viitanen.

Miten legacy-painolastista päästään yli ja kohti tulevaa?

Monilla organisaatioilla on valtava määrä erilaista IT-legacya, jossa järjestelmät eivät ole riittävän joustavia, kustannustehokkaita tai edes tietoturvallisia. Miten historian jäänteet pitää huomioida, jotta päästään siirtymään kohti uusia ja parempia IT-tukipalveluita?

Hämäläinen ja Viitanen keskustelevat myös loppukäyttäjätuen mittareista. Riittääkö nykyään mittareiksi enää SLA:t ja ratkaisuajat vai pitäisikö keskittyä sen sijaan yhä enemmän asiakastyytyväisyyteen ja käyttäjäkokemukseen? Miten niitä pitäisi mitata ja kehittää?

Podcast tarjoaa näkemystä mm. näistä:

  • Millaisten tietoturvakysymysten kanssa IT-tukipalvelut painivat lähitulevaisuudessa?
  • Miten IT-tukipalveluiden ulkoistaminen tulee kehittymään seuraavina vuosina?
  • Miten hermo kestää älylamppuostoksilla 😂

Podcastissa Ilkka Hämäläinen toteaa myös häpeävänsä, että “vuonna 2017 ollaan tilanteessa, että prosessit ovat näin naurettavia!”

Mistä Ilkka puhuu? Se selviää kuuntelemalla:

Palautetta, ideoita? Kommentoi ja kerro mielipiteesi twiittaamalla meille: @ManpowerGroupFI

Muista seurata IT-työn tulevaisuus -podcastia SoundCloudissa ja iTunesissa! Näin kuulet uudet jaksot ensimmäisten joukossa.

Miltä näyttää tietotyön tulevaisuus? Miten se vaikuttaa IT:n johtamiseen? Mitä mieltä Suomen kovimmat modernin työn asiantuntijat ovat tietotyön lähitulevaisuudesta? Tyydytä tiedonnälkäsi kurkistamalla uunituoreeseen #Tietotyö2018-raporttiimme. Voit ladata sen tästä:

Lataa #Tietotyö2018-raportti tästä


Daniel Hietala | Business Unit Director, Proservia

Daniel Hietala | Business Unit Director, Proservia

Keskustellaan somessa:

Tilaa sisällöt sähköpostiisi!

Täytä sähköpostiosoitteesi oheiseen lomakkeeseen - saat artikkelit ja muut hyödylliset sisällöt niiden ilmestyttyä suoraan sähköpostiisi!

Toivomme, että saat tietopankistamme eväitä omassa työssäsi kehittymiseen ja menestymiseen. Voit tietenkin halutessasi lopettaa tilauksen milloin vain, yhdellä klikkauksella.

Mukavia ja oivaltavia lukuhetkiä.