Miten onnistua rekrytoinnissa? Miten välttää rekrytoinnin yleisimmät virheet? Entä millaisilla keinoilla nykyrekrytoinnissa testataan hakijan kyvyt tai mitkä ovat tekoälyn vaikutukset rekrytointiin?

ManpowerGroupin Onnistuneen rekrytoinnin oppaasta löydät vastaukset näihin kysymyksiin. Oppaassa käydään yksityiskohtaisesti läpi rekrytoinnin eri vaiheet aina suunnittelusta uuden työntekijän perehdyttämiseen. Oppaassa pohditaan myös esimerkiksi digitalisaation vaikutusta rekrytointiin sekä hakijakokemuksen merkitystä.

Koska rekrytoinnille asetetaan yhä kovempia odotuksia ja sen on oltava yhä nopeampaa, laadukkaampaa ja tehokkaampaa, on hyvä ymmärtää, millaisia toimenpiteitä onnistunut rekrytointi vaatii.

ManpowerGroupin asiantuntijoiden kirjoittama opas antaa konkreettisia vinkkejä ja ohjeita koko rekrytointipolun varrelle.

Lataa onnistuneen rekrytoinnin opas

 

Lataa tästä opas onnistuneeseen rekrytointiin!

 

 

 


Manpower

Manpower

Keskustellaan somessa:

Tilaa sisällöt sähköpostiisi!

Täytä sähköpostiosoitteesi oheiseen lomakkeeseen - saat artikkelit ja muut hyödylliset sisällöt niiden ilmestyttyä suoraan sähköpostiisi!

Toivomme, että saat tietopankistamme eväitä omassa työssäsi kehittymiseen ja menestymiseen. Voit tietenkin halutessasi lopettaa tilauksen milloin vain, yhdellä klikkauksella.

Mukavia ja oivaltavia lukuhetkiä.